vrijstaande woning
Type D – Bouwnummer 70 – Koopsom € 597.500,- V.O.N.
type d
TYPE D
BEGANE GROND – GET. NR. 70

TYPE D
EERSTE VERDIEPING – GET. NR. 70

TYPE D
TWEEDE VERDIEPING – GET. NR. 70

Kenmerken type D:
Inhoud: ca. 638 m³, Woonoppervlak: ca. 169 m², Perceel: ca. 386 m², Woonkamer: ca. 46 m², Keuken: ca. 14 m², Slaapkamer 1: ca. 22 m², Slaapkamer 2: ca. 10 m², Slaapkamer 3: ca. 09 m², Badkamer: ca. 06 m², Zolder: ca. 30 m², Berging: ca. 13 m²
Deze vrijstaande woning aan de Prins Clausdreef/Alexanderdreef in Langbroek is gesitueerd op het ruimste kavel binnen het project Wonen in Zeven en op dezelfde leest ontworpen als de woningen in Cothen.
Dit houdt in dat ook deze woning gasloos worden opgeleverd en voorzien is van duurzame en energiezuinige maatregelen waaronder; een bovengemiddelde isolatieschil (ook de berging), een ruime hoeveelheid in het dak geïntegreerde zonnepanelen, HR++ glas, een lucht-water warmtepomp met boiler voor warm tapwater, vloerverwarming, de mogelijkheid tot vloerkoeling en een Co2 gestuurde installatie voor ventilatie. Dit alles levert een grote bijdrage tot een aangenaam woonklimaat.
Ik heb belangstelling

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Wonen in Zeven u te bieden heeft? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Vertel ons uw wensen en samen komen we tot uw type woning dat het beste bij u past.