twee-onder-een-kapwoningen
Type A – Bouwnummer 33 – VERKOCHT
Type A – Bouwnummer 34 – VERKOCHT
Type B – Bouwnummer 75 – VERKOCHT
Type B – Bouwnummer 76 – VERKOCHT
type a
type b
TYPE A
BEGANE GROND – GET.NR. 34

TYPE B
BEGANE GROND – GET.NR. 76

TYPE A EN TYPE B
EERSTE VERDIEPING – GET. NR. 34 + 76

TYPE A EN TYPE B
TWEEDE VERDIEPING – GET. NR. 34 + 76

Kenmerken type A en B:
Inhoud: ca. 600 m³, Woonoppervlak: ca. 162 m², Perceel: ca. 218 – 346 m², Woonkamer: ca. 40 – 43 m², Keuken: ca. 14 m², Slaapkamer 1: ca. 22 m², Slaapkamer 2: ca. 10 m², Slaapkamer 3: ca. 09 m², Badkamer: ca. 06 m², Zolder: ca. 30 m², Berging: ca. 11 m²
De twee-onder-één-kapwoningen aan de Bloemenwaard en aan de Toon van Dijkstraat in Cothen zijn gesitueerd op ruime tot zeer ruime kavels. De woningen zijn ontworpen door architectenbureau XS architecten uit Amersfoort.
“De toegepaste architectuur is eigentijds en modern. Gezien de markante plekken binnen het bestaande stedenbouwkundige plan is er gekozen voor een uit metselwerk opgetrokken bouwvolume in combinatie met verticaal gelede houten gevelbekleding. Hiermee zijn relatief grote en visuele ingrepen gedaan in het metselwerk bouwvolume waardoor het volume op bepaalde plekken gebroken wordt. Het betreft hier voornamelijk de deur en raampartijen waardoor het in de basis strakke gebouwvolume een natuurlijke en speelse uitstraling krijgt. Al met al zorgt dit voor een sculpturaal beeld.

“Zeven” is een veelzijdig maar kenmerkend project met een duidelijke signatuur als het gaat om architectuur, ruimte beleving en om de toepassing van duurzame oplossingen geheel gericht op een prettige leefomgeving!”, aldus architect Theo Wenting van architectenbureau XS architecten.

Ik heb belangstelling

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Wonen in Zeven u te bieden heeft? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Vertel ons uw wensen en samen komen we tot uw type woning dat het beste bij u past.