twee-onder-een-kapwoningen
en een vrijstaande woning
wonen in het bijzondere en
kasteelrijke langbroek
Alle ruimte om uw kinderen veilig te zien opgroeien

Langbroek staat bekend als prachtige omgeving rijk aan kastelen en buitenplaatsen. Het is dan ook een genot om hier te mogen wonen. De gemoedelijke dorpse sfeer, de vele prachtige kastelen aan de Langbroekerwetering, de fraaie landelijke omgeving. Hier kom je echt bij na een dag hard werken.

Ook als woongemeente heeft Langbroek veel te bieden. De directe omgeving heeft veel voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, sportverenigingen en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Maar ook de ligging ten opzichte van uitvalswegen en grotere steden zoals Wijk bij Duurstede en Utrecht is prima te noemen. Kom een kijkje nemen in dit prachtige dorp en wordt verliefd op de sfeer die het uitstraalt. Hier vindt je nog gemoedelijkheid en alle geneugten van het vroegere dorpse leven. Kinderen kunnen hier in alle rust buitenspelen met vriendjes, samen avonturen beleven in deze veelbelovende landelijke omgeving. Vervelen doe je je hier nooit!

In Langbroek wordt een kleinschalige nieuwbouwwijk “Oranjehof” gerealiseerd, waarin wij u één vrijstaande en twee-onder-één kapwoningen aanbieden. Riante woningen (woningtype C en D) voorzien van alle gemakken en gebouwd onder fraaie architectuur, passend bij de omgeving. Een woning die aan al uw wensen zal voldoen en die alle ruimte biedt voor het hele gezin om optimaal te genieten. Een droomwoning op een droomplek!

Ik heb belangstelling

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Wonen in Zeven u te bieden heeft? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Vertel ons uw wensen en samen komen we tot uw type woning dat het beste bij u past.