twee-onder-een-kapwoningen
en een vrijstaande woning
wonen in het
pittoreske cothen
Proef de landelijke sfeer tussen de vele boomgaarden

Het dorp Cothen ligt dicht bij Wijk bij Duurstede en tussen de boomgaarden. Een pittoreske en gemoedelijke plek waar het goed toeven is. Een levendig dorp met vele voorzieningen zoals scholen, horeca, winkels voor de dagelijkse boodschappen en sportvoorzieningen. De verbindingen met uitvalswegen naar grotere steden als Wijk bij Duurstede en Utrecht zijn zeer goed! Een groene landelijke omgeving die zich leent voor buitenspelen, wandelen en recreëren. Het gezellige dorpse leven op zijn best!

Cothen wordt flink uitgebreid met nieuwbouwwijk “De Kamp”. Een veelzijdige nieuwe woonwijk met bijzonder fraaie woningen. Speels en ruimtelijk van opzet met veel ruimte voor de kinderen en met een directe link naar de omliggende natuur. Een heerlijke plek om uit te rusten na een drukke werkweek. De bijzondere boomgaard midden in het dorp aan het Ambachtspad en De Brink geven het dorp een fraai aangezicht. Het voelt als op vakantie zijn, maar dan gewoon in je eigen dorp. De vele kastelen en boomgaarden in de omgeving maken de sfeer compleet.

Binnen De Kamp bieden wij u vier royale twee-onder-één kapwoningen aan, (woningtype A en B) voorzien van alle luxe en gemakken. Een droomwoning om vele jaren in te genieten. Ga met ons in gesprek om uw persoonlijke mogelijkheden te bespreken.

“dorpse gemoedelijkheid zoals het bedoeld is”
Ik heb belangstelling

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Wonen in Zeven u te bieden heeft? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Vertel ons uw wensen en samen komen we tot uw type woning dat het beste bij u past.